Maak je eigen krant

Welkom op de site van Krantenmaker! Ben je leerkracht of leerling, maak dan hier je eigen klas- of schoolkrant. Met deze tool maak je zowel een echte ‘papieren krant’ als een internetkrant die je online kan delen met al je vrienden. Maak nu je eigen account aan en ontwerp meteen je eerste krant. Heb je al een account, meld je dan bovenaan het scherm aan.

Aanmelden

Meld je aan en begin meteen aan je krant.


Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Ik heb nog geen account.

Heb je nog geen account? Maak er hier eentje aan!

Enkel leerlingen en leerkrachten verbonden aan een Belgische school kunnen registreren.

leerling leraar
ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
Ik heb al een account.

Wachtwoord herstellen

Geef je e-mail adres en we zullen je een link toesturen om je wachtwoord te herstellen.


Aanmelden
^